Internationella Pressklubben, Vasagatan 50, Stockholm
Tel: 08-23 48 70  info@pressklubben.se

Välkommen till våra Sparrisveckor 4 maj till 9 juni,

då vi serverar Schwetzinger Meisterschuss, sparrisens Rolls Royce. Den tillhör de smakrikaste sorterna och kan inte odlas på våra breddgrader. Till sparrisen serverar vi bl.a. 2016 Anselmann Grauer Burgunder Classic, ett fylligt torrt tyskt vin med en ytterst lätt fruktsötma samt Anselmann Chardonnay feinherb Ett medelfylligt nästan torrt vitt vin med stor finess. Elegant fruktsötma i perfekt balans mot den livliga mogna syran. Aromen är fruktig med inslag av päron, melon, persika och tropisk frukt och mycket mineral.

På Pressklubben serverar vi mat från hela Europa och har ett stor urval viner från gamla världen. Vi har hämtat inspiration av de europeiska ländernas matkulturer som möter svenska klassiker. Som alltid följer vår meny den rådande säsongen med nya smaker. Vi presenterar en matupplevelse med förstklassiga råvaror. Allt inramat av vårt enorma utbud av belgiskt öl, samt viner från den gamla världen.