Restaurang W By Wijnjas – Scheelegatan 3 –  112 23 Stockholm
Telefon: 08-131420   info@wbywijnjas.se
Under tiden 4 – 15 juni serverar vi den läckra OGA-sparrisen, Sparrisens Rolls Royce!

http://wbywijnjas.se/wp-content/uploads/2017/07/intro.jpg?id=460

Vi på W by Wijnjas tror att det bästa sättet att uppleva något riktigt gott är tillsammans med vänner, nära och kära. Oavsett om ditt sällskap är stort eller litet vill vi kunna erbjuda möjligheten att skapa upplevelser under de former du föredrar – i öppna salar eller slutna rum.
Samtliga våra chambres separées är kostnadsfria att boka. De rymmer 8 till 42 personer, men vissa av dem går även att kombinera för sällskap upp till 70 sittande gäster. De har sina egna unika utseenden och teman, men förmedlar samma känsla av inbjudande gemenskap. Söker du en oas i Stockholm för ditt företag, födelsedagsfirande, eller någon annan festlighet som förtjänar avskildhet, har du kommit rätt.

Hos oss står vinet i centrum. Vi serverar ett mycket stort antal viner glasvis. För den som är sugen på något gott, så har vi även ett utsökt kök där våra skickliga kockar tillagar läckra rätter för små och stora sällskap. Wijnja är också känt för sina ostar. Varje kväll erbjuder vi t.ex. 50 ostar som tilltugg till vinerna i våra mysiga källarlokaler!