Catering & Event
Gillevägen 24
Nacka-Stockholm 
Tel: 08-27 03 14   info@onzo.se’



Sparrisveckor 8 maj – 19 juni

Vi utför alla cateringuppdrag, små som stora. Genom vårt mobila kök når vi hela Storstockholm på de mest udda platser och alla tider under året. Det kan vara hemma hos Dig, en upplevelsemiddag för alla sinnen med sparris bland korallrev och krokodiler i vår festvåning på Skansen-Akvariet eller på annan plats. Ingenting är omöjligt. Låt fantasin flöda tillsammans med oss. Vi lovar att Du och Dina gäster kommer att få en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga.

Lat-fredag

Vill Du bjuda på något vällagat och festligt till helgen eller får Du ett oväntat besök och vill göra något extra eller kanske bara ha en mysig hemmakväll, då skall Du komma till oss. De flesta fredagar kör vi Take Away.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_1718-1-1024x768.jpg
“Take Away” Nykokt Sparris med ramslökscreme och Onzo`s egenrökta fläskhare

Schwetzinger Meisterschuss – sparrisens Rolls Royce

Självklart väljer vi alltid ut de bästa råvaror. Under den landsomfattande Sparrisfestivalen serverar vi Schwetzinger Meisterschuss. Det är en gammal kultursort som kommer från södra Tyskland i närheten av sparrisstaden Schwetzingen. Den tillhör de smakrikaste sorterna och är en riktig delikatess.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Martin-Winter-och-Bengt-Sundberg-1.jpg
Köksmästarna
Bengt Sundberg och Martin Winter
Klicka på bilden nedan för våra sparrismenyer !
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är IMG_1719-1-1024x768.jpg
OGA Sparris med Onzo`s kallrökta lax, avocado, löjrom och ramslökscreme